Haku
 
 

Näytä tulokset:
 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Uusi "Out Of Word"- biisi on vuottanut nettiin..
Rekisteröidy EmptyTo Elo 02, 2012 2:47 am kirjoittaja Admin

» Uusi Jesse McCartney faniposti osoite
Rekisteröidy EmptyTo Heinä 21, 2011 4:58 am kirjoittaja Admin

» Jesse McCartney Poliisiopisto 8- elokuva rooliin!
Rekisteröidy EmptyKe Heinä 20, 2011 12:35 pm kirjoittaja Admin

» Award-,Voito ja ehdokkuudet
Rekisteröidy EmptyKe Heinä 06, 2011 9:08 pm kirjoittaja Admin

» Apulaisiksi Jesse McCartney Finland?Onnellinen osallistulija.
Rekisteröidy EmptyKe Heinä 06, 2011 9:01 pm kirjoittaja Admin

» Miksi <3 Jesseä?
Rekisteröidy EmptyKe Kesä 15, 2011 8:29 pm kirjoittaja Admin

» Esittely säännöt
Rekisteröidy EmptyKe Kesä 15, 2011 12:22 am kirjoittaja Admin

» Jesse McCartney Wikipedia
Rekisteröidy EmptyTi Kesä 14, 2011 10:07 pm kirjoittaja Admin

» Jesse McCartney ft. Ludacris - How Do You Sleep? - Musiikkivideo
Rekisteröidy EmptyMa Kesä 13, 2011 10:20 pm kirjoittaja Admin

Galleria


Rekisteröidy Empty
Yhteistyökumppanit
ilmainen foorumi

Kellonaika on nyt Ma Joulu 09, 2019 6:22 pm

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Säännöt jonka voi kunnioittaa: - Foorumissa täytyy kunnioittaa toisia jäseniä. - Kiusaaminen ja haukkuminen on kielletty! - Jos rekisteröit Jesse McCartney foorumiin niin jos ei pidä Jesse:stä, niin ihan turhaan tulla haukkumaan.(Voi tulla porttikielto) - Foorumiin ei saa tuoda pornokuvia ja videoita jonka saattaa häiritä materiaalia. - Mainostaminen on kielletty foorumissa.(Jos on lupa). - Jäsen täytyy olla aktiivinen joka käy keskustelemassa. - Yksityisviestejä mainostaminen on kielletty! - Ylläpitäjällä on oikeus poistaa, lukita tai siirtää viestejä jonka joka on väärä aihepiiri. - Muista ensimmäisenä kun olet rekisteröinyt niin kirjoittua sisälle niin mene ”Jäsenten Esittelyä” niin esittele muille ja ylläpitäjille, joka voisi saada kavereitakin. Jos sinä huomaat listassa olevista asioita jonka voi foorumissa rikkoa tai laitonta niin täytyy ilmoittaa yläpitäjään yksityisviestillä! Jos on hirveitä materiaalia jonka voi ilmoittaa asiasta ylläpitäjään.